Dimecres 12 Desembre 2007
FREIXENET S.A.

C/ Joan Sala, 2 Sant Sadurní d'Anoia

Mitjançan la passada de un vídeo, hem estat informats de la història de la familia Ferrer-Sala, dels centres d'elaboració i societats filials en diversitat de nacions, del naixement de la marca "Freixenet" i els origens de la mateixa ( el senyor Pere Ferrer era el fill petit dels propietaris de la finca Freixeneda, el "Freixenet" . Ens han explicat els tipus de raïm amb els cuals elaboren el seu preat cava, en proporcions adequades per a cada producte són: Macabeo, Parellada i Xarel-lo, en els rosats intervé el Garnacha i Monastrell, el temps de criança necesari segons el cava i els processos a realitzar fins al seu envàs final. A peu i amb un trenet hem visitat els cellers que són utilizatdes per al bon acabat del seu producte. Per fi de la visita, ens han obsequiat amb cava "Cordon Negre" i un assortimen de galetes.

Mediante el pase de un vídeo, hemos conocido la historia de la familia Ferrer-Sala, de los centros de elaboración y sociedades filiales en varias naciones, del nacimiento de la marca "Freixenet" y los orígenes de la misma (el señor Pere Ferrer era el hijo pequeño de los propietarios de la finca la Freixeneda, el "Freixenet").Nos han explicado los tipos de uva con los que elaboran su apreciado cava, en proporciones adecuadas para cada producto son: Macabeo, Parellada y Xarelo, en los rosados interviene el Garnacha y Monastrell, los tiempos de crianza necesarios según el cava y los procesos a realizar hasta su envase final. A pie y con un "trenecito" hemos visitado las bodegas que son utilizadas para el buen acabado de su producto. Al terminar, nos han obsequiado con cava "Cordon Negro" y un surtido de galletas.


By passing a video, we have known the history of the family-Ferrer Sala, processing centers and subsidiaries in several nations, the birth of the mark "Freixenet" and the origins of the same (Mr. Ferrer was Pere The young child of the owners of the farm Freixeneda, "Freixenet"). We have explained the types of grapes with which developed its popular cava, in appropriate proportions for each product are: Macabeo, Parellada and Xarel, pink intervenes in the Grenache and Monastrell, lead times required upbringing as the champagne and processes to make up its final package. On foot and a "train" have visited the wineries that are used for the smooth finish of your product. At the end, we were presented with champagne "Cordon Black" and an assortment of crackers.

Preu: Gratuït
Visitants-24 persones

+ info: lavilluis@gmail.com

1 comentario:

Astrid dijo...

Vigileu amb les bombolletes....hip hip ;p