COSMOCAIXA


Dimecres 23 Maig 2007






¡ VISCA LA DIFERENCIA !



COSMOCAIXA
C/ Teodoro Roviralta, 47-51


Ens han mostrat unes col.leccions excepcionals dels últims mil milions d'anys: d'animals, vegetals i objectes d'arreu del món, amb el missatge que a través de l'observació i l'experimentació, conscienciar i provocar un canvi d'actitud per tal d'aconseguir un món més sostenible i protegir la biodiversitat com a deure, envers les futures generacions.


Hemos visto unas colecciones excepcionales de los últimos mil millones de años, animales, vegetales y objetos de varios lugares del mundo. El mensaje que se transmite es que a través de la observación y experimentación, concienciar y prococar un cambio de actitud con el fin de conseguir un mundo más sostenible y proteger la biodiversidad como un deber, de cara a las futuras generaciones.

We have seen some amazing collections of the past billion years, animals, plants and objects from several places in the world. The message is transmitted is through observation and experimentation, awareness and prococar a change of attitude in order to achieve a more sustainable world and protect biodiversity as a duty towards future generations.

Preu: 2 €

Visitants-30 persones


No hay comentarios: