MUSEU ETNOGRÀFIC VALLHONRAT





Dimecres 18 Abril 2007



MUSEU ETNOGRÀFIC VALLHONRAT-Rubí
C/ Plaça Montserrta Roig s/n





La visita de les 5 sales d'aquest museu son una porta al coneixement del passat. Hem vist objectes de procedència diverse que descriuen els costums i
tradicions d'un poble i que fan reviure, al que més i al que menys, els anys de la nostra infancia. La visita ha estat presentada i àmpliament comentada pel senyor Vallhonrat, al final de la mateixa hem estat convidats amb un variat de galetes i copa de cava. Graciès senyor Vallhonrat.



La visita de las 5 salas de este museo son una puerta al conocimiento del pasado. Hemos visto objetos de procedencia diversa que describen las costumbres y tradiciones de un pueblo y que hacen revivir, al que más y al que menos, los años de nuestra infancia. La visita ha sido presentada y ampliamente comentada por el señor Vallhonrat, al final de la misma nos han invitado con una variedad de galletas y copa de cava. Gracias señor Vallhonrat.


The visit of 5 rooms of this museum is a gateway to knowledge of the past. We have seen from different objects that describe the customs and traditions of a people and they do relive, to which more and at least, years of our childhood. The visit has been presented and widely discussed by Mr Vallhonrat, at the end of it we have invited a variety of cookies and glass of champagne. Thank you Vallhonrat.



Preu: Gratuït
Visitants-20 persones





















No hay comentarios: