AJUNTAMENT DE BARCELONA





Dimecres 31 Gener 2007



AJUNTAMENT DE BARCELONA
C/ Plaça Sant Jaume




És una de les quatre administracions públiques amb responsabilitat política a la ciutat. Te els seus origens històrics en el Consell de Cent, govern de la ciutat de Barcelona establert en el segle XIII, regule entre d'altres assumtes, la vida diaria del seus habitants. Hem visitat els diferents salons, i entre ells el saló Consell de Cent, amb totes les explicacions aclaridores pertinents.


Es una de las cuatro administraciones públicas con responsabilidad política a la ciudad. Tiene sus orígenes históricos en el Consell de Cent, gobierno de la ciudad de Barcelona establecido en el siglo XIII, regula entre otros asuntos, la vida diaria de sus habitantes. Hemos visitado varios salones, y entre ellos el salon de Cent, recibiendo toda la informacion pertinente de cada uno de ellos.

It is one of four government with political responsibility to the city. It has its historical origins in the Consell de Cent, city government of Barcelona established in the thirteenth century, regulates among other issues, the everyday lives of its inhabitants. We visited several classrooms, including the salon de Cent, receiving all relevant information for each of them.

Preu: Gratuït

Visitants-30 persones

No hay comentarios: